Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Άγιος Βαλεντίνος: Ρομαντικό μασάζ για δύο!!!!

    Love is in the air και εμείς σας προτείνουμε έναν μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων με το ταίρι σας. Ένα  χαλαρωτικό   μασάζ για δύο. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο  με έναν  άκρως ρομαντικό τρόπο!!!
      

    Tips για ένα χαλαρωτικό μασάζ: 
  • Ετοιμάστε τον χώρο:  Ο χώρος θα πρέπει να είναι ιδανικός ώστε  να χαλαρώσετε σώμα και πνεύμα  και να απολαύσετε τη στιγμή με το ταίρι σας. Διαλέξτε έναν ήσυχο χώρο χωρίς θορύβους, με αρκετό φως όμως, ώστε να βλέπετε τι κάνετε. Μπορείτε να βάλετε απαλή ερωτική μουσική, κατά προτίμηση χωρίς στίχους, για να κάνετε ατμόσφαιρα. Μπορείτε να έχετε αρωματικά κεριά στον χώρο, που η μυρωδιά τους θα σας χαλαρώνει και θα σας ταξιδεύει. 

  • Λάδια και Αιθέρια έλαια: Χρειάζεστε  κάποιο έλαιο ώστε τα χέρια σας να κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία πάνω στο σώμα και να είναι πιο ευχάριστο στο άτομο που δέχεται το μασάζ.  Επιλέξτε κάποιο λάδι-βάση όπως το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο αβοκάντο, καρύδα αλλά ακόμα και το ελαιόλαδο. Τα λάδια αυτά μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα, κάνοντας το πιο  απαλό. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κρέμες γιατί απορροφώνται γρήγορα και θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αρκετές φορές την εφαρμογή. Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο αιθέριο έλαιο που να αρέσει και στους δύο, το οποίο θα διαλύσετε σε κάποιο από τα λάδια-βάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μερικές  σταγόνες από το αιθέριο έλαιο αρκούν. 

  • Τεχνική:  Τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από το πρόσωπο και τον αυχένα του εάν είναι ξαπλωμένος  μπρούμυτα και μια πετσέτα κάτω από τα γόνατα εάν είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Να έχετε μια πετσέτα πάνω στην οποία θα ξαπλώσει ώστε να μην λερώσετε με λάδι τον χώρο. Τοποθετήστε λίγο λάδι στο χέρι σας και θερμάνετε το, τρίβοντας τις παλάμες σας μεταξύ τους. Απλώστε το λάδι στην περιοχή που θέλετε με απαλές ανοδικές κινήσεις με τις παλάμες σας να ακουμπάνε στο σώμα του, σαν χάδι (θωπείες) . Επαναλάβετε κάθε κίνηση  τρεις φορές.  Μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις αυτές με λίγο περισσότερο πίεση μετά από λίγο, όπως επίσης να κάνετε και κυκλικές κινήσεις με τους αντίχειρες σας, είτε ταυτόχρονα είτε εναλλάξ. Οι κινήσεις σας να είναι αργές και ρυθμικές, χωρίς να χάνετε την επαφή με το δέρμα του ατόμου που δέχεται το μασάζ και να μην διακόπτετε την διαδικασία απότομα και συχνά γιατί έτσι χάνεται η χαλάρωση.  Να είστε χαλαρή και να προσπαθήσετε να διασκεδάσετε, ώστε να απολαύσετε και οι δύο αυτή την μοναδική περιποίηση που θα προσφέρετε ο ένας στον άλλο. Στο τέλος της μάλαξης να προσφέρετε νερό στο άτομο, ενώ μπορείτε να έχετε και κάποια φρούτα, όπως φράουλες, σοκολάτα αλλά και σαμπάνια ή κρασί . 

  •  Να θυμάστε ότι: Ποτέ δεν κάνουμε μάλαξη πάνω σε οστά, στον θυρεοειδή αδένα και την πίσω επιφάνεια των γονάτων και την έσω επιφάνεια των αγκώνων, όπως επίσης και σε περιοχές με μώλωπες, ευρυαγγείες και δερματικές παθήσεις, και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα αιθέρια έλαια αδιάλυτα στο δέρμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: