Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Tάσεις στο Μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016-17

 Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2016-2017 συνδυάζουν φυσικά στοιχεία με έντονα-ψεύτικα με έναν ιδανικό τρόπο δημιουργώντας το τέλειο μακιγιάζ με φουτουριστικές πινελιές. Το φυσικό look είναι μόδα και αυτή τη σεζόν, για εσάς όμως που σας αρέσει να  τολμάτε,  τα σκούρα, έντονα χρώματα σε χείλη και μάτια είναι must για το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2016-17, gothic χείλη, μαύρο eyeliner και smokey eyes με πινελιές γεωμετρικών σχεδίων είναι αυτό που κυριαρχεί σε πολλές εμφανίσεις στις πασαρέλες. 
  Η σεζόν αυτή θυμίζει κάτι από 80s, λάμψεις, glitter και έντονα χρώματα που μας φέρνουν στο νου κάτι από την εποχή της ντίσκο, κάνουν την ανανεωμένη εμφάνιση τους  στις επιδείξεις μόδας για αυτό το Φθινόπωρο -Χειμώνα. 
Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για αυτή τη σεζόν!!

  • Go Glitter:
 Το glitter είναι κάτι που θα φορεθεί πολύ φέτος! Χρειάζεται όμως προσοχή να μην το παρακάνετε!! Για ένα πιο σικ look συνδυάστε καφέ-taupe αποχρώσεις στο άνω βλέφαρο με πινελιές από χρυσό glitter στην εσωτερική γωνία του ματιού όπως είδαμε στον Tommy Hilfiger! Εάν όχι για καθημερινές εμφανίσεις το glitter είναι κάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις στα look για τις γιορτές που έρχονται! 
Tommy Hilfiger, Giambattista Valli, Burberry


  • Gothic Lips: 
Για εσάς που αγαπάτε τα σκουρόχρωμα κραγιόν, αυτή είναι η σεζόν σας. Το gothic στιλ στα χείλη είναι must αυτό το Φθινόπωρο, από αποχρώσεις του βυσσινί και του Berry μέχρι μαύρο. Συνδυάστε τα με άτονα μάτια και μαύρη μάσκαρα!! 

Dior, Max Mara, Louis Vuitton

  • Total Black:
Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί φέτος στα μάτια είτε με τη μορφή eyeliner είτε σαν smokey eyes! Θέλετε να βάζετε μολύβι στο εσωτερικό του ματιού; Τώρα είναι στη μόδα, δώστε ένα εφέ μουτζουρώματος, σβήνοντας το μολύβι ελαφρά με μια μπατονέτα! Οι πιο τολμηρές μπορείτε να δοκιμάσετε πιο γεωμετρικές γραμμές eyeliner για το πιο εντυπωσιακό cat eye ever!! 

Chloé, Moschino, Roberto Cavalli, Kenzo

  • All about Lashes:

Οι βλεφαρίδες αποτελούν το χαρακτηριστικό του προσώπου που πρέπει να τονίσετε αυτή την σεζόν. Εντυπωσιακές βλεφαρίδες εμπνευσμένες από την Twiggy αλλά και έντονα χρώματα στις βλεφαρίδες κυριαρχούν από το Φθινόπωρο και το Χειμώνα! Πειραματιστείτε για να πετύχετε ένα μοναδικό look!



Emporio Armani, Carven, Christian Dior

  • No Makeup Trend:

Το φυσικό μακιγιάζ είναι must και αυτή τη σεζόν! Απαλές αποχρώσεις στα βλέφαρα, γήινους τόνους στις παρειές που τους  δίνουν ένα φυσικό κοκκίνισμα,λάμψεις στο πρόσωπο και απαλά χρώματα στα χείλη που τονίζουν το φυσικό σας χρώμα, συνθέτουν το απόλυτο πρωινό μακιγιάζ που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά σας. Με μια ιριδίζουσα σκιά ή ένα κρεμώδες Highlighter δώστε λάμψη στα ζυγωματικά, στο τόξο των χειλιών σας και στη βάση της μύτης. Για τα χείλη προτιμήστε ένα balm με χρώμα ή ένα απαλό κραγιόν που θα τοποθετήσετε ταμποναριστά για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Ralph Lauren,  DKNY,   Marchesa
  • Gloss it Up: 

To glossy εφέ είναι μόδα αυτή τη σεζόν! Ultra wet-glossy εφέ σε χείλη και μάτια που συνδυάζονται με ιριδίζουσες σκιές για ένα λαμπερό αποτέλεσμα που κλέβει τις εντυπώσεις!!! 


Christian Dior, Peter Pilotto, Max Mara
  • Stained Lips: 
Το κόκκινο χρώμα είναι τάση και φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα αλλά δεν χρειάζεστε πινέλο για να το τοποθετήσετε στα χείλη με επαγγελματικό τρόπο, καθώς αυτή τη σεζόν είναι must τα ελαφρώς λεκιασμένα χείλη! Τοποθετήστε το κραγιόν με τις άκρες των δακτύλων σας  ή ταμπονάρετε με μια χαρτοπετσέτα για να δώσετε εφέ στα χείλη που μοιάζει σαν σας φίλησε κάποιος! 


MGSM, Erdem, Roksanda
  • Blue Fusion:
Το μπλε χρώμα θα κυριαρχήσει αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.  Μπλε χρώμα σε όλο το βλέφαρο, μπλε γραμμές eyeliner και ίδιου χρώματος mascara αποτελούν το απόλυτο trend αυτής της σεζόν, ιδιαίτερα το μπλε του κοβαλτίου!! 

Olympia Le-Tan,   Jill Stuart 

  • Fluo is back:
Neon/ Fluo χρώματα σε μάτια και χείλη που μας θυμίζουν 80s προτίμησαν πολλοί οίκοι μόδας στις επιδείξεις τους για αυτή τη σεζόν με εντυπωσιακά αποτελέσματα!!! Για τολμηρές εμφανίσεις διαλέξτε ηλεκτρικ χρώματα στα μάτια! 


Fendi, Jeremy Scott, Paco Rabanne



Δεν υπάρχουν σχόλια: