Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

5 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ!

Δείτε ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ για να είστε πάντα περιποιημένη σε κάθε σας εμφάνιση, τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού!! 


  1. Κρέμα ημέρας:  Προτιμήστε μια ενυδατική με χρώμα  και δείκτη προστασίας SPF, που θα διατηρήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού και θα σας προσφέρει μια απαλή κάλυψη, καθώς επίσης και προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου. Μην ξεχάσετε το consealer για να καλύψετε τις ατέλειες. 
  2. Bronzer και ρουζ: Για να δώσετε ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα σας τοποθετήστε το σε σημεία όπως τα ζυγωματικά, τη βάση της μύτης , το πηγούνι, και τα δύο προεξέχοντα οστά του μετώπου, καθώς και στους ώμους και την περιοχή του ντεκολτέ!   Επίσης ένα ρουζ σε ροδακινί και άλλες φυσικές αποχρώσεις, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά στα βλέφαρα!
  3. Μάσκαρα: Για να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, μην ξεχάσετε τη μάσκαρα! Επιλέξτε καλοκαιρινά χρώματα, όπως μοβ, τιρκουάζ, αντί για το κλασικό μαύρο χρώμα, για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!
  4. Κραγιόν: Επιλέξτε κραγιόν σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα όπως κόκκινο, κοραλλί, φούξια, ροζ, πορτοκαλί κ.ά., για χείλη γεμάτα χρώμα που θα κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε στιγμή της ημέρας!  Για ένα πιο φυσικό πρωινό look καθώς και για την παραλία, προτιμήστε ένα lip balm με χρώμα και SPF, το οποίο θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα, θα τα προστατεύσει από τον ήλιο και θα τους προσδώσει ένα ελαφρύ χρώμα. 
  5. Μολύβι ματιών και φρυδιών: Ένα μολύβι ή eyeliner για να τονίσετε το περίγραμμα του ματιού! Διαλέξτε χρωματιστό μολύβι για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Μην παραλείψετε το μολύβι φρυδιών στο χρώμα που σας ταιριάζει, για τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια που θα απογειώσουν το look σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: