Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

"Summertime Blues": Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Μακιγιάζ



Γιορτάζοντας την έναρξη του καλοκαιριού σας προτείνουμε ένα μακιγιάζ όλο χρώμα. Ombre χείλη, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και βλέφαρα σε μπλέ αποχρώσεις, για να νιώσετε και εσείς σαν μοντέλο ενός περιοδικού.

Πρόσωπο:  
Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με τo foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.



Μάτια: 
Τοποθετήστε μία λευκή ή μία ανοιχτής απόχρωσης γαλάζια σκιά στο κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια πιο σκούρας απόχρωσης γαλάζια σκιά στην εξωτερική μεριά του κινητού βλεφάρου. Έπειτα εφαρμόστε λίγη ιβουάρ σκιά στην  κόγχη και στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε καλά. Εφαρμόστε  ένα μαύρο υγρό eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων και φυσικά, για ένταση στο βλέμμα mascara μαύρου χρώματος για τις βλεφαρίδες σας.




Παρειές (Μάγουλα):
 Χρησιμοποιείστε ένα ροζ απόχρωσης ρουζ για τις παρειές.
Χείλη:
Η τάση θέλει ombre χείλη. Χρησιμοποιώντας  ένα λευκό ή nude μολύβι κάνετε το περίγραμμα των χειλιών και χρωματίστε επίσης εσωτερικά του περιγράμματος τις γωνίες των χειλιών. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα nude ή ροζ  απόχρωσης κραγιόν, στο κέντρο των χειλιών και τέλος "σβήστε" το ένα μέσα στο άλλο.  




Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το δικό σας μακιγιάζ, βασισμένο στις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: