Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Masquerade Makeup Mask: Σαγηνευτικό Βλέμμα για τις Απόκριες


Οι απόκριες  είναι η εποχή του γλεντιού και του ξεφαντώματος. Μικροί και μεγάλοι ντύνονται μασκαράδες, βγαίνουν, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν τις 3 αυτές εβδομάδες των αποκριών.
Δεν χρειάζεται πάντα όμως να ξοδεύουμε χρήματα, αγοράζοντας μία έτοιμη στολή για να μεταμφιεστούμε, μπορούμε είτε να δημιουργήσουμε μία χρησιμοποιώντας ρούχα και πράγματα που έχουμε στο σπίτι είτε να χρησιμοποιήσουμε την τέχνη του μακιγιάζ για να μεταμφιεστούμε. Το μόνο που χρειάζεστε στην δεύτερη περίπτωση είναι λίγα προϊόντα μακιγιάζ και πολύ φαντασία!
Μια πολύ απλή και εύκολη πρόταση είναι η δημιουργία μίας μάσκας για το πρόσωπο. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με όποιο ρούχο κι αν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και φυσικά αφού θα τη δημιουργήσετε μόνες σας, δεν θα υπάρχει καμιά σαν και εσάς. Ιδού πως θα δημιουργήσετε αυτό το απλό, αποκριάτικο makeup look:

Πρόσωπο:  
Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με το foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.
Tip: Απλώστε foundation και πούδρα και στα χείλη σας !

Παρειές (Μάγουλα): 
Χρησιμοποιείστε ένα κοραλί ή ένα ροζ ρουζ για τις παρειές ανάλογα με το κραγιόν που θα διαλέξετε.

Χείλη:
Μπορείτε να επιλέξετε ότι χρώμα κραγιόν επιθυμείτε ανάλογα με το ντύσιμο και τη διάθεση σας. Αρχικά με ένα μολύβι που να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας, περιγράψτε τα χείλη σας, δίνοντας τους το σωστό σχήμα και στη συνέχεια γεμίστε όλο το πάχος των χειλιών. Με ένα πινελάκι τοποθετήστε το κραγιόν, προσεκτικά πάνω στο περίγραμμα που έχετε δημιουργήσει με το μολύβι. Για περισσότερη διάρκεια, τοποθετήστε δύο στρώσεις  κραγιόν.

Μάτια: 
Τοποθετήστε μια ιβουάρ σκιά ματιών στην εσωτερική μεριά του κινητού  βλεφάρου. Έπειτα εφαρμόστε καφέ σκιά στην  κόγχη και στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε καλά. (Μπορείτε να σβήσετε προς τα πάνω με μία κοραλο-κόκκινη σκιά). Εφαρμόστε ένα μαύρο υγρό eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων και mascara μαύρου χρώματος. Τέλος τοποθετήστε λίγη λευκή σκιά στον έσω κανθό (εσωτερική γωνία) του ματιού.
Για τη δημιουργία της μάσκας το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαύρο eyeliner, σε μορφή τύπου cake, ή ένα μαύρο μολύβι και ένα λεπτό πινελάκι. Ξεκινήστε με το περίγραμμα της μάσκας και έπειτα δημιουργήστε καμπύλες και γραμμές φτιάχνοντας τη δική σας μοναδική μάσκα για το αποκριάτικο look σας.
Εxtra Tip: Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα,χρυσόσκονη ή και ειδικά διαμαντάκια για το πρόσωπο, για ένα πιο glamοrous αποτέλεσμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: