Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

New Year's Eve Makeup Look: Λάμψτε Άφοβα!


Κάθε γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει, πόσο μάλιστα τις ημέρες των γιορτών! Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ένα μακιγιάζ ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

Πρόσωπο: 
Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με τo foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.
Tip: Απλώστε foundation και πούδρα και στα χείλη σας !

Μάτια: 
Τοποθετήστε μια ασημένια σκιά ματιών σε όλο το κινητό  βλέφαρο. Περιγράψτε με  μία απαλή γραμμή, μαύρου ή καφέ χρώματος σκιά, την κόγχη του ματιού για να δώσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα. Στη συνέχεια σβήστε την προς τα πάνω με μία κοραλο-κόκκινη σκιά. Εφαρμόστε   ένα μαύρο υγρό eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων και mascara μαύρου χρώματος στις βλεφαρίδες σας για να μαγνητίσετε με το μυστηριώδες βλέμμα σας . Τέλος επενδύστε στις ψεύτικες βλεφαρίδες


Παρειές (Μάγουλα):

Χρησιμοποιείστε ένα κοραλί ρουζ για τις παρειές. Προσοχή όμως ώστε να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα καθώς τα μάτια  και τα χείλη είναι αρκετά έντονα. 


Χείλη:

Το απόλυτο χρώμα για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ για τα χείλη σας είναι φυσικά το κόκκινο. Αρχικά με ένα μολύβι που να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας, περιγράψτε τα χείλη σας, δίνοντας τους το σωστό σχήμα και στη συνέχεια γεμίστε όλο το πάχος των χειλιών. Με ένα πινελάκι τοποθετήστε το κραγιόν, προσεκτικά πάνω στο περίγραμμα που έχετε δημιουργήσει με το μολύβι. Για περισσότερη διάρκεια, τοποθετήστε δύο στρώσεις  κραγιόν. Για να διατηρηθεί το κραγιόν σας όσο το δυνατόν περισσότερο προτείνουμε ένα ματ μακράς διαρκείας κραγιόν. 


Make-up Secret Tip:
Το μυστικό για ένα πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ είναι το highlighter.  Είναι το ιδανικό προϊόν για μια ιδιαίτερα λαμπερή εμφάνιση.

Το highlighter είναι ένα προϊόν  λάμψης, με έντονο ή και καθόλου χρώμα αλλά με ιριδίζοντα στοιχεία που έχουν σαν στόχο να αντανακλούν το φως χαρίζοντας λάμψη όπου το φορέσουμε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι highlighter στην αγορά όπως σε μορφή πούδρας, κρέμας ή και σε υγρή μορφή. Η εφαρμογή του είναι απλή. Όταν έχετε τελειώσει με την βάση και τα φρύδια σας μπορείτε να το απλώσετε στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία του ματιών, λίγο στη ράχη της μύτης, πάνω από τη μέση του άνω χείλους και μετά μπορείτε να συνεχίσετε με το μακιγιάζ σας . Βέβαια προτείνουμε  να το χρησιμοποιήσετε αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας για να δείτε καλύτερα πόση λάμψη θέλετε στο συγκεκριμένο μακιγιάζ.


Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι μερικές ώρες μακριά! Εμπνευστείτε και δημιουργείστε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2016!


Δεν υπάρχουν σχόλια: