Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Eyeliner: 6 Διαφορετικές Προτάσεις!


Είναι μια από τις πρωταγωνιστικές τάσεις του φετινού χειμώνα στην οποία δε θα αντισταθείτε γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφώσει όλη την εμφάνιση σας και κατ' επέκταση και τη διάθεση σας.
Το eyeliner που ουσιαστικά δεν έχει φύγει ποτέ από το προσκήνιο, αυτή τη σεζόν είναι ο βασιλιάς των trend και θα το βρείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές για να παίξετε όσο θέλετε μαζί του. Ας δούμε λοιπόν μαζί 6 διαφορετικά style eyeliner, τα οποία θα μπορούσατε να δοκιμάσετε :
 1. «Simple»:
Η γραμμή του eyeliner δεν χρειάζεται πάντα να είναι εντυπωσιακή. Τραβήξτε μια απλή γραμμή στο άνω βλέφαρο, σύριζα με τις βλεφαρίδες  για μια πιο διακριτική και κομψή εμφάνιση.

2. «Cat-eyes» :
Για να αποκτήσετε τα γατίσια μάτια των σταρ της δεκαετίας 1940-1950, δώστε λίγο παραπάνω έμφαση κάνοντας τη γραμμή του eyeliner λίγο πιο παχιά και τραβώντας την λίγο παραπάνω  προς τα έξω.

3. «Double-up» :
Δημιουργήστε μια παχιά, επιβλητική γραμμή για ένα πιο έντονο, «θεατρικό» μακιγιάζ. Γενικά μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη όσον αφορά την εξωτερική γραμμή. Όσο περισσότερο eyeliner βάζετε τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα.  Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάσετε ένα “V” , βάζοντας eyeliner στη εξωτερική γωνία των πάνω και κάτω βλεφαρίδων.

4. «Egyptian» :
Τραβήξτε τη γραμμή του eyeliner στο άνω βλεφαρο, μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού σας, για να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένο. Στη συνέχεια σχηματίστε μια γραμμή, σύριζα με τις κάτω βλεφαρίδες και ενώστε τις.

5. «Underliner» :
Για κάτι διαφορετικό μπορείτε να τραβήξετε τη γραμμή στις κάτω βλεφαρίδες αντί για τις πάνω. Αξίζει να το δοκιμάσετε, αρκεί να μην έχετε κουρασμένα μάτια και μαύρους κύκλους.

6. «Colourful» :
Βαρεθήκατε το μαύρο eyeliner κάθε μέρα; Προσθέστε χρώμα λοιπόν καθώς το χρωματιστό eyeliner αποτελεί trend της φετινής χρονιάς , είτε στις πάνω είτε στις κάτω βλεφαρίδες. 

Πειραματιστείτε λοιπόν δομιμάζοντας διαφορετικά style eyeliner μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στα μάτια σας !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: