Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Εμπνευστείτε από τους Star...*Σοφία Λόρεν*



Η Σοφία Λόρεν (20 Σεπτεμβρίου 1934) είναι Ιταλίδα ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ Α' γυναικείου πόλου για την ταινία "Η Ατιμασμένη"(1960). Θεωρείται από πολλούς η πιο δημοφιλής Ιταλίδα ηθοποιός της γενιάς της και είναι επίσης διάσημη ως παγκόσμιο sex symbol. Μέχρι τα τέλη της δεκατίας του 1950, το αστέρι της Λόρεν στο Χόλυγουντ άρχισε να λάμπει με ταινίες όπως αυτές του 1957 "Το παιδί και το δελφίνι" και "Υπερηφάνεια και πάθος". Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες κινηματογραφικές και μουσικές παραγωγές.

Μπορεί η ομορφιά της Λόρεν να ήταν ανέκαθεν φυσική όμως ακόμα και αυτή φροντίζει μέχρι και σήμερα να τονίζει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της. H Λόρεν έδινε πάντα σημασία στο βλέμμα της και για αυτό φρόντιζε με το κατάλληλο μακιγιάζ να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Από τα αγαπημένα της make up looks το cat eye. Ένα εντυπωσιακό γατίσιο βλέμμα που σίγουρα ζηλεύουν πολλές. Η αγαπημένη ηθοποιός οφείλει το υπέροχο βλέμμα της στην εντυπωσιακή γωνία των ματιών της και στα τέλεια σχηματισμένα φρύδια της και εμείς με το  κατάλληλο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα.  
Για να πετύχουμε το μακιγιάζ της πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και τα φρύδια της. Σχετικά παχιά γραμμή eyeliner, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και καλοσχηματισμένα φρύδια και έχουμε αποκτήσει το γατίσιο βλέμμα της Λόρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: