Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Το Ιδανικό Look για την Παραλία

 Καλοκαίρι σημαίνει παραλία και παραλία σημαίνει κυρίως άνεση και ελευθερία. Αυτό φυσικά ισχύει για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα νύχια και φυσικά τα ρούχα σας. Σίγουρα όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε όμορφες και περιποιημένες στην παραλία, χωρίς όμως υπερβολές. Γι' αυτό το λόγο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να νιώθετε λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού!

Μακιγιάζ: 
 Αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το μακιγιάζ τους, ούτε καν στην παραλία τότε θα πρέπει να το κάνετε σωστά, καθώς το μακιγιάζ αυτό δεν πρέπει να παραβαίνει ορισμένους κανόνες. Θα πρέπει να φαίνεται φυσικό και να είναι  ιδιαίτερα διακριτικό και χωρίς καμία επιτήδευση. 
-Για το δέρμα του προσώπου σας, προτιμήστε αντηλιακή κρέμα με χρώμα και υψηλό SPF, αντί για foundation. Προσοχή στην απόχρωση, ώστε να ταιριάζει με το φυσικό μαύρισμα που κάνετε συνήθως.
-Για τα μάτια σας, προτιμήστε αδιάβροχη mascara για να δώσετε την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα σας.
-Τέλος για τα χείλη, προτιμήστε lip balm με αντηλιακή προστασία και χρώμα, ώστε να προστατέψετε τα χείλη σας από τον ήλιο και την αφυδάτωση (λόγω της θάλασσας και της ζέστης).
Μαλλιά: 
 Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο όμορφα είναι τα κύματα που δημιουργούνται στα μαλλιά σας από το αλάτι; Για την παραλία προτιμήστε λοιπόν το φυσικό beach look, που εξάλλου πάντα γοητεύει και φυσικά σας "επιτρέπει" να έχετε όμορφα μαλλιά ακόμα και στην παραλία, χωρίς τη βοήθεια προϊόντων styling. Βέβαια αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα των σπαστών μαλλιών, πείτε ναι στα χαλαρά χτενίσματα! Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργείστε όμορφες κοτσίδες, χαλαρούς κότσους και "αλογοουρές".

Extra Tip: Μην ξεχνάτε να προστατεύετε και τα μαλλιά σας από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας αντηλιακά προϊόντα και μάσκες μαλλιών μια φορά την εβδομάδα.
 
Νύχια: 
 Φυσικά ακόμα και τα νύχια πρέπει να είναι περιποιημένα και κομψά το καλοκαίρι. Προτείνουμε, τόσο  για τα νύχια των ποδιών, όσο και για τα νύχια των χεριών έντονα, καλοκαιρινά χρώματα (όπως κοραλλί, φούξια, κίτρινο, φυστικί), ενώ για τις πιο "συντηρητικές"  το πάντα κομψό και διαχρονικό "γαλλικό". Μην ξεχνάτε τέλος, όταν βρίσκεστε στην παραλία και εκτίθεστε στον ήλιο να βάζετε αντηλιακό στα νύχια και γενικότερα στα άκρα σας.

Extra Tip: Πριν και μετά τις διακοπές σας περιποιηθείτε τα νύχια και γενικότερα τα άκρα σας, χρησιμοποιώντας ειδικά  απολεπιστικά,μάσκες,ενυδατική και φυσικά κάνοντας ένα καλό μανικιούρ-πεντικιούρ με τα ιδανικά προϊόντα για εσάς.

Ρούχα: 
 Η εμφάνισή σας στην παραλία πρέπει να δείχνει επιμελώς ατημέλητη. Το μόνο που χρειάζεστε στην πραγματικότητα είναι το μαγιό, το αντηλιακό και η καλή σας διάθεση! Όμως αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να  εντυπωσιάσετε με το style σας, τότε πρέπει να εξοπλιστείτε κατάλληλα. Λευκά καφτάνια, πολύχρωμες τουνίκ, φαρδιές παντελόνες, μίνι φορεματάκια, denim σορτσάκια, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, σανδάλια, ψάθινα καπέλα και τσάντες θα σας βοηθήσουν να κλέψετε τις εντυπώσεις.
Προσοχή το ντύσιμο σας πρέπει να σας κολακεύει, να ταιριάζει με το μαγιό σας και να αναδεικνύει το style σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: