Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Κόκκινο....Το χρώμα του πάθους στα χείλη σας!

Το κόκκινο χρώμα είναι σύμβολο ερωτισμού,πάθους και δύναμης. Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι σέξι , θηλυκό και αποπνέει αυτοπεποίθηση. Το μακιγιάζ με έμφαση στα κόκκινα χείλη είναι διαχρονικό , "must" κάθε εποχής, και το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και κλέψτε τις εντυπώσεις !

Πρόσωπο :  Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με τo foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.  
Tip: Απλώστε foundation και πούδρα και στα χείλη σας !

Χείλη: Για πρωινό μακιγιάζ προτιμήστε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου. Με ένα κόκκινο μολύβι που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας, περιγράψτε τα χείλη σας ,δίνοντας τους το σωστό σχήμα και στη συνέχεια γεμίστε όλο το πάχος των χειλιών. Με ένα πινελάκι τοποθετήστε το κραγιόν , προσεκτικά πάνω στο περίγραμμα που έχετε δημιουργήσει με το μολύβι. Για περισσότερη διάρκεια, τοποθετήστε δύο στρώσεις  κραγιόν. Για βραδυνές εμφανίσεις δώστε ένταση στα χείλη τοποθετώντας μία πιο σκούρα απόχρωση. 
Τip: Αφού τοποθετήσετε το κραγιόν αποφύγετε να τρίψετε τα χείλη σας μεταξύ τους , καθώς έτσι θα χαλάσετε το σχήμα που τους έχετε ήδη δώσει. 





Μάτια : Για πρωινό ελαφρύ μακιγιάζ, τοποθετήστε μια λευκή ή ιβουάρ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Με καφέ σκιά περιγράψτε τη κόγχη του ματιού για να δώσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα.Τέλος, εφαρμόστε άφθονες στρώσεις μάσκαρα. Για βραδυνές εμφανίσεις, κάντε μια γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο ,και ανανεώστε τις σκιές, για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα! Προσαρμόστε το πάχος της γραμμής , ώστε να σας ταιριάζει.Μερικές στρώσεις μάσκαρα θα δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες σας και θα απογειώσουν το look.





Παρειές (Μάγουλα): Προτιμήστε φυσικές, ουδέτερες αποχρώσεις! Για το βράδυ ανανεώστε το ρουζ σας, προσθέτοντας λίγη ακόμη ποσότητα. 
Τip: Αποφύγετε να τονίσετε και τα μάτια και τα χείλη. Στο μακιγιάζ αυτό πρωταγωνιστής είναι το φλογερό κόκκινο στα χείλη, και τα μάτια και τα μάγουλα έχουν πιο ήπιες εντάσεις.

Τολμήστε το κόκκινο κραγιόν και μαγνητίστε τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: